Hvem er vi

 • Kirsten Møller Markvardsen

  Jeg er speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri og har bred erfaring med udredning og behandling af børn og unge. Jeg har gennem flere år været daglig leder af et stort ADHD-ambulatorium i hospitalsregi. Særligt har jeg interesse i udredning og behandling af ADHD og autisme samt ledsagende neuropsykiatriske, adfærds- og følelsesmæssige vanskeligheder.

  Jeg er specialist i narrativ psykoterapi og er som led i speciallægeuddannelsen også uddannet i kognitiv terapi.


 • Eva Christiansen

  Jeg er speciallæge i Børne- og Ungdomspsykiatri og uddannet i Kognitiv Adfærdsterapi, Systemisk Familieterapi og Mindfullness.

  Jeg har mange års erfaring med undersøgelse og behandling af OCD, angst, depression, ADHD, Tourette, autisme og psykose samt komplicerede adfærds- og følelsesmæssige forstyrrelser. Jeg  har speciel interesse for behandling af anorexi og har tidligere været leder af en anorexiafdeling samt formand for Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser.


 • Mariane Krabbe Christensen

  Jeg er sygeplejerske og har mangeårig og bred erfaring med undersøgelse, behandling og undervisning indenfor børne- og ungdomspsykiatri. Jeg har specialuddannelse i psykiatrisk sygepleje og bl.a. efteruddannelse i vejledning og supervision.


picture here
Henvisning
picture here
Kontakt
picture here
Spørgeskemaer
picture here
Nyttige link